Successen mogen gevierd worden! Bij de officiële opening van De Vegan Bakker voor genodigden ontvingen eigenaren Lucas en Jolanda Vermeulen de officiële erkenning van Happy Cow met maar liefst 5 sterren. Wat een geweldige verrassing! We zijn ontzettend trots op deze erkenning en alle positieve reviews op Happy Cow, de app waarop je op elke locatie live kunt zien waar je in jouw omgeving heerlijk vegan of vegetarisch kunt eten. Hartelijk dank Karin Rietmeijer, ambassadeur van Happy Cow.

Wat was het een ontzettend mooie dag! Wat een warme en enthousiaste reacties op de officiële opening voor genodigden van De Vegan Bakker.

Met als kers op de taart deze geweldige erkenning van Karin Rietmeijer ambassadeur van HappyCow Vegan Guide & Community! Dank voor jullie komst en nog van harte

gefeliciteerd met het jubileum als ambassadeur Karin!
🌿 Benieuwd naar De Vegan Bakker in Heusden? Kom gerust eens een kijkje nemen, en vooral proeven van alle plantaardige lekkernijen. Je bent van harte welkom op vrijdag tot en met zondag van 10.00-17.00 uur.
Bij de officiële opening van @deveganbakker in Heusden mocht ik vandaag van de #happycowguide de hoogste erkenning uitreiken!
Voor de nu al uitstekende recensies die ze hebben mogen ontvangen van bezoekers en leden van de Happy Cow. Terecht verdiend want o, o wat is het lekker allemaal. 👌🏻
Dank je wel lieve Lucas en Jolanda voor de gezellige middag en heel veel succes met jullie mooie zaak, dat gaat helemaal goed komen!